X
X

Adı Efsane 6. Bölüm’de neler oldu? 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

04.03.2017 Cumartesi 15:29 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 4 Mart 2017 Cumartesi yayınlanan 6. Bölüm'de Tarık, Bahar’ın kendisini Milli Eğitim Müdürlüğüne şikayet etmesi karşısında yıkılır! Hakan ise, hapisteki babasının sorunlarının açtığı büyük bir sıkıntının içine girer! Seçil’in, Tarık’a olan kara sevdası hırçınlaşmasına neden olur! Peki, Tarık’ın mahkeme sonunda kızları ile arasındaki hukuki süreç nasıl sonuçlanacak? Seçil, kızlarla Tarık’ın arasındaki arayı daha da açacak mı? Kendisini şikayet eden Bahar’a karşı Tarık’ın tutumu ne olacak?

Adı Efsane’nin yeni bölümünde Tarık’ı zorlu bir mahkeme beklemektedir! Bahar’ın şikayeti ve müfettiş raporu bu dava için önemli bir sorundur. Okulda çalıştığını belgeleyemezse kızları ile kendisi arasına geçilemeyecek bir uçurum girecektir! Mahkeme günü gelip çatmıştır ve Seçil’in kızları ondan tamamıyla koparmasına ramak kala bir sürpriz her şeyi tersi düz eder!

Hakan, babası Seyfi’nin pisliği ile karşı karşıya!..

Tarık’ın bıçaklanma olayından sonra hapse giren Seyfi’nin eski kirli işleri, Hakan ve annesinin başına çorap örer. Sıkıntının boyutu -Hakan dahil- herkesi içine katacak kadar büyür. Peki, Hakan bu durumdan nasıl sıyrılacak? Bu olayın ucu nereye varacak?

Melis ve Hakan arası tatlı sert!..

Hakan, Melis’e gittikçe bağlanmaya başlar. Tatlı tatlı atışmaları ikisi arasındaki çekimi kuvvetlendirmektedir! Bu durum Hakan’ın, Melis’e karşı zaaflarını ortaya çıkartır. Tarık’ın kızı olması sebebiyle ona çok güvenmesi yaşanan bir olay ile sekteye uğrayacaktır! Aralarında yaşanan bu güven krizi Hakan’ın, Melis’e olan bakışını nasıl etkileyecek?

Seçil’in, Tarık’a olan kara sevdası büyük soruna dönüşüyor!..

Geçmişte Tarık’a aşık olduğunu gördüğümüz Seçil, kızları ondan uzaklaştırmak ve onu buradan vurmak için elinden geleni yapmaktadır! Uzaklaştırma kararından sonra, Tarık’ın açtığı velayet davasında hırçınlığı gittikçe artmaktadır! Tarık’ın, Bahar ile olan yakınlığını gördükçe bu durum had safhalara çıkmaktadır! Melis’in kendi tarafında olduğunu gördükçe, ona karşı Tarık’ı her defasında kötülemeye devam etmektedir! Peki, velayet davasından istediği sonucu alabilecek mi? Tarık’ın, Bahar ile olan yakınlığına karşı nasıl bir davranış içine girecek?

 

Adı Efsane’nin yeni bölümünden sonra 7. Bölüm Fragmanı yayınlanacak mı?

Tarık’ın, velayet davası için çıktığı mahkemenin sonucu 7. Bölümün merakını bir kat daha arttırdı! Melis’in de davranışlarına etkisinin büyük olacağı dava kimlerin hayatına etki edecek? Hakan’ın babası Seyfi’nin sorunları herkesi nasıl etkileyecek? Bahar ve Tarık arasındaki ilişki hangi boyutlara varacak? Seçil’in, kıskançlık nöbetleri ve öfkesi nelere neden olacak? Melis ve Hakan içten içe birbirlerine yaklaşırken hangi olay engel olacak? Adı Efsane 7. Bölüm Fragmanının yayınlanması bütün bu sorulara büyük bir ışık tutacaktır! 6. Bölümün sonunu kaçırmayın!.. 

ADI EFSANE VİDEOLARI