X
X

Adı Efsane 7. Bölüm’de neler oldu? 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

11.03.2017 Cumartesi 15:24 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 11 Mart 2017 Cumartesi günü yayınlanan 7. Bölüm'e Melis’in vurulması damgasını vurdu! Hakan’ın önünde gerçekleşen bu olay Tarık’ın ve kendisinin dünyaya bakışını değiştirdi! Kızı ile buzları eritmesine ramak kala, Tarık bu yaşanan olaydan nasıl etkilendi? Melis’in ameliyatı nasıl geçti? Hakan ve ailesi içine düştüğü senet olayından nasıl kurtuldu? Seçil’in, son yaşananlardan dolayı Tarık ile arasında neler yaşandı?

Adı Efsane’nin yeni bölümünde, vurulma olayı herkesin hayatında köklü değişikliklere neden olu!

Tarık, canından çok sevdiği Melis’i kaybetmekle karşı karşıya!

Melis’i, Hakan’a emanet eden Tarık yıkılmıştır. Canından çok sevdiği kızını emanet ettiği Hakan’ın, emanete hıyanet ettiğini düşünür! Herkesin önünde sert bir şekilde yüklenir ve onu suçlar! Kendini de suçlamaktadır! Tek düşüncesi Melis’in bir an önce sağlığına kavuşmasıdır!

Seçil, Melis’in yaşadığı bu vurulma olayı karşısında ne yaptı?

Melis ve Zeynep’i velayetine aldığından beri Tarık ile gerginlikler yaşayan Seçil için yaşanan bu son olay, bardağı taşırmıştır! Tarık’a başından beri güvenmeyen Seçil, Melis’in başına gelenlerden dolayı ağır bir dille Tarık’ı suçlar! Peki, Tarık bu suçlamalar karşısında nasıl bir tepki verdi?

Melis ölümle pençeleşiyor!

Vurulan Melis acilen ameliyata alınır! Baygın halde geldiği hastanede operasyon hızla devam etmektedir! Doktorun tüm çabaları işe yaradı mı? Melis, sağ salim ameliyattan çıkabildi mi?

Tefeciler Hakan’ın kız kardeşini kaçırdı!

Seyfi’nin borcunun vardığı boyut gittikçe büyümektedir! Melis hayatını kaybetmekle karşı karşıya kalmıştır! Alacaklılar Hakan’dan ısrarla borcun ödenmesini istemektedirler! Olayın ciddiyetinin göstermek için de Hakan’ın kız kardeşini kaçırırlar! Hakan, borcu ödemek ve kız kardeşini kurtarmak için ne yaptı?

Adı Efsane Son Bölümde neler oldu?

Adı Efsane’nin yeni bölümünden sonra 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Melis'in iyileşmesi ve babasının gitmesine engel olması ile birlikte mutlu bir hayatın kapıları açılmış oldu! Tarık ve Bahar yaşanan tüm olayların sonunda birbirlerine daha da yakınlaşırlar! Hakan ve Melis'in arasında ise kara kedi dolaşır! Yeni bölümde bizleri neler bekliyor? Hepsi yayınlanan fragmanda...

ADI EFSANE VİDEOLARI