X
X

Adı Efsane 8. Bölüm’de neler oldu? 9. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

18.03.2017 Cumartesi 16:10 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 18 Mart 2017 Cumartesi yayınlanacak 8. Bölüm'e Tarık ve ailesinin mutluluğu etkisini gösterdi! Melis’in engellemesi ile gitmekten vazgeçen Tarık aradığı mutluluğu bulmuştur artık! Melis, babasının mutluluğunu yaşarken, Hakan ile ilgili beklemediği bir bilgi öğrenir! Bahar, Tarık ile anlaşabilmenin tadını çıkartırken Seçil’in etkisi ikilinin üzerinde dolaşmaktadır! Tarık ve Bahar ile Hakan ve Melis arasındaki yakınlaşmayı hangi olaylar alt üst etti?

Adı Efsane’nin yeni bölümünde, duygusal gel-gitler etkisini gösterecek gibi…
Tarık, özlediği aile yaşantısında!...
Karısının ölümünden sonra hayata küsen Tarık, kendini toparlamış ve kızları ile geçmişi tarihe gömecek kararlar almıştır. Melis’in vurulması bu durumu sekteye uğratsa da, kızının gitmesini engellediği konuşması etkili olmuştur! Zeynep’in doğum gününde ise, mutluluğu gözlerinden okunur…

Melis ve Hakan zor dönemeçte!
Hakan, kardeşi Emine’yi kurtaracak parayı Kıvanç’tan almıştır! Kıvanç’ın tek şartı vardır: Hakan’ın, Melis’ten uzak durmasıdır… Melis’in, Hakan’a ilgisinin geçmediğini gören Kıvanç aralarındaki duygu bağını kopartacak borç meselesini Melis’e anlatır. Hakan’ın gizlediği bu olay ikili arasında nasıl bir sonuç doğurdu?

Bahar ve Tarık, Seçil’in odağında!
Seçil, Tarık ve Bahar’ın yakınlığını kıskanmaktadır. Tarık’a takıntılı aşkı, Bahar’ın da etkilenmesine neden olur! Histeri krizleri de geçirten bu karşılıksız aşk, gözünü karartmasına neden olur. Her yoldan Tarık ve Bahar’ın karşısına çıkmaya başlamıştır artık. Peki, Bahar ve Tarık’ın arasındaki duygusal yakınlaşma Seçil’in hangi hamlesi ile yerle bir edildi? Bahar, Tarık ile ilgili olan düşüncelerinde nasıl bir değişim yaşadı?

Seyfi hapisten çıkar!
Seyfi, hapisten çıkmak için gerekli olan parayı yaptığı pis plan ile elde etmiştir. Mahalleye geri döner ve ilk durağı evi olur. Hapisten çıktığını öğrenen Hakan bu durum ile ilgili nasıl bir tavır alacak? Babasının mahalleye dönmesi ailesi için nasıl bir sonuç doğurdu?

Adı Efsane’nin yeni bölümünden sonra 9. Bölüm Fragmanı yayınlanacak mı?
Tarık-Bahar ve Melis-Hakan arasındaki duygular gelişen olayların ışığında yavaş yavaş şekillenmeye başlamıştır. Olumsuz olayların savurduğu ikililer mutluluğu yakalayabildiler mi? Bahar ve Tarık arasındaki yakınlaşma hangi boyutlara vardı? Melis, Hakan arasındaki borç sorunu nasıl sonuçlandı? Seyfi’nin mahalleye gelmesi nasıl gelişmelere neden oldu? Yaklaşan takım maçına hazırlanan tayfa olumsuzlukların gölgesinde ne kadar başarılı oldu? 

Adı Efsane Son Bölümde neler oldu?

ADI EFSANE VİDEOLARI