X
X

Adı Efsane 9. Bölüm’de neler oldu? 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

25.03.2017 Cumartesi 16:09 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 25 Mart 2017 Cumartesi yayınlanan 9. Bölüm'e Sibel’in Hakan’ı öpmesi etkisini gösterdi! Sadık’ın bu ana şahit olması ise, başka bir derdin habercisi oldu! Tarık ve Bahar cephesinde ise, Seçil’in ayak oyunları etkisini gösteriyor! Hakan, Sibel’in bu hareketine nasıl bir tepki gösterdi? Sadık, şahit olduğu bu olayı Fiko’ya anlattı mı?

Adı Efsane’nin yeni bölümünde, aşıklar devre arasına giriyor!

Tarık ve Bahar duyguları hakkında karar aşamasında!...

Adı Efsane 8. Bölüm'de, açılmaya karar veren ve Bahar ile randevulaşan Tarık, kızı Melis’in ağlayarak kapısına dayanmasını görmezden gelemez! Bahar, Tarık’ı randevulaştıkları yerde beklerken, o yıllardır yanında olamadığı kızının derdi ile ilgilenmek için evde kalır! Melis ile ilgili bu durum ortaya çıkmasaydı Tarık, Bahar’a açılacaktı! Peki, Bahar randevuya gelmeyen Tarık’ı affetti mi?

Sibel, Hakan’ı beklemediği anda öper!

Sibel, Hakan’a aşık olduğunu itiraf eder! Hakan, aralarındaki konuşmanın bile Fiko’ya ihanet olduğunu düşündüğünden, Sibel ile konuşmaya devam etmek istemez! Sibel yakaladığı bu fırsatı değerlendirmekte inatçıdır. Noktasını ise, Hakan’ı öperek koyar! İkisinin de bilmediği bir şey vardır, Sadık tüm olanlara şahit olur! Hakan, Sibel’in Fiko’ya olan ihanetine nasıl bir tepki verdi? Sadık, şahit olduğu bu talihsiz olay hakkında nasıl bir tavır aldı? Fiko, tüm bu olan biteni öğrendi mi?

Melis ve Hakan arasındaki kriz devam ediyor!

Adı Efsane’nin yeni bölümünde; Hakan’ın, Kıvanç’tan aldığı borç paranın üzüntüsünü ve kırgınlığını yaşayan Melis, gerçek nedenini öğrenmek için çaba harcadı! Kıvanç’ın sinsi oyununa kurban giden Melis, Hakan ile sonu tokata kadar varan tartışma yaşar! Peki, Melis alınan borcun nedenini öğrendi mi? Hakan ve Melis’in arasındaki ilişki nereye vardı? Kıvanç, planında beklediği başarıya ulaştı mı?

Takım ikinci maçına çıkar!

Takımın oynayacağı ikinci maç gelmiştir! Hakan’ın, Melis ve Sibel ile yaşadıklarının etkisi sahada kendisini gösterir! Sadık’ın, Hakan ve Sibel’in öpüştüklerine şahit olması maça da yansımaktadır! Hakan ve Sadık arasındaki gerginlik Tarık ve takımın diğer oyuncuları tarafından da hissedilir! Peki, bu olumsuzluklar karşısında takım galip gelebildi mi? Hakan ve Sadık arasında maçta neler yaşandı?

Adı Efsane’nin yeni bölümünden sonra 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

Tarık ve Bahar ilişkileri hakkında bir yöne giderken, karşılarına çıkan olumsuzluklardan dolayı rötarlara maruz kalırlar! Hakan, Melis ile yaşadığı olayın üstüne Sibel’in kendisi düşüncelere salan öpücüğü ile karşı karşıya kalır! Tarık ve Bahar birbirlerine olan duygularından dolayı nasıl bir yola girecekler? Seçil ve Bahar’ın annesi Kevser’in bu ilişkideki rolleri ne oldu? Hakan ve Melis aralarını düzelttiler mi? Fiko, sevgilisinin Hakan’ı öptüğünü öğrendi mi?

Adı Efsane Son Bölümde neler oldu?

ADI EFSANE VİDEOLARI