X
X

Adı Efsane'de heyecan dolu 2. devre başladı! Adı Efsane 22. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

04.07.2017 Salı 10:42 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin yayınlanan 21. bölümünde; yeni gelen karakterler, mahallenin düzenini bozacak gibi! Hakan ve tayfası şampiyonluk maçını kazandıktan sonra iş bulma telaşına giriyor. 17 yıl önce sırrı ile mahalleyi terk eden Reyhan geri dönüyor. Hakan'ın suç dolu geçmişe sahip teyze oğlu Ozan, bir anda ortaya çıkıyor ve tayfayı kendi yanına çekmeye çalışıyor. Hakan, Ozan'ın kirli işlerine alet etmeye çalışacağı tayfayı ondan uzak tutabilecek mi? Reyhan'ın, Hakan'ın annesinin de içinde olduğu sırrı ne?

Hakan ve tayfası hayatlarına yön vermeye çalışıyor!

Gençler, liseler arası basketbol turnuvasında şampiyon olduktan ve okulların tatile girmesinden sonra iş bulma telaşına giriyor. Fırsat ise, yeni kurulan bir basketbol takımıdır. Durmazspor yeni kurulan bir takımdır ve gerekli oyuncular için seçmeler düzenler. Hakan ve tayfası için bulunmaz bir fırsattır bu. Seçmelere katılan tayfa içinden sadece Hakan seçilir. Fiko, hayatının kurtuluşu olarak gördüğü bu seçmeyi kaybetmekten dolayı tekrar derin düşünceler içine girer. Hakan, kardeşlerinin kaybettiği seçmeden sonra Durmazspor'un teklifini kabul edecek mi? Hakan ve Fiko arasında seçme sonrasında neler yaşanacak? 

Hakan'nın belalı teyze oğlu Ozan tayfanın peşinde!

Ozan, adam yaralamadan içeride yatmış ve mafyavari hayatı yaşamayı seven tehlikeli biridir... Hakan, bu karanlık yönünü iyi bildiğinden onunla akrabalık bağını fazla geliştirmez. Ozan'ın kafasında yeni bir iş vardır ve karşısında da iş arayan gençler. Onlara kendisi ile çalışma teklifinde bulunur; fakat, Hakan onun düzgün bir iş yapmayacağından kesinlikle emindir. Bu yüzden tayfasını ondan uzak tutmak için elinden geleni yapar. Ozan'ı da uyarmaktan geri kalmaz. Seçmeyi kaybeden Fiko ise, bu teklife çok da olumsuz bakmamaktadır. İşe ihtiyacı olması ve özlemlediği hayatı yaşamak istemesi gözünü kör etmiştir. Ozan da bunun farkındadır. Fiko, Ozan'ın teklifine nasıl yanıt verecek? Ozan'ın teklifini kimler kabul edecek? Hakan, Ozan'ın planını engelleyebilecek mi? Gençleri nasıl bir tehlike bekliyor?

Reyhan mahalleye dönüyor!

Reyhan, 17 yıl önce mahalleden çıkmış ve zengin bir adamla evlenmiştir. Naz isminde de bir kızı vardır. Reyhan, eşinin iflası ve ölmesi sonucunda mahalleye dönmek zorunda kalır. Onu ve kızını zor zamanlar beklemektedir. Reyhan'ın mahalleden çıkmasına neden olan bir sırrı vardır. Bu sırrın içinde de Hakan'nın annesi önemli bir yer kaplamaktadır. Reyhan ve Hakan'ın annesinin arasında geçmişe dayalı bir husumet vardır. Gerginlikleri yüzlerinden okunmaktadır. Reyhan'ın tek amacı ise, kızı Naz'a güzel bir hayat sunmak ve geçmişe sünger çekmek. Reyhan'ın sırrı ne? Bu sır insanların hayatını nasıl etkileyecek? Reyhan ve Hakan'ın annesi arasındaki husumet ne?

Yeni bir aşk mı doğuyor?

Naz, Reyhan'ın güzeller güzeli kızıdır. Moda tasarımı okumak onun en büyük özlemidir. Varlık içinde büyümüştür. Babasının iflası ve ölmesi üzerine onu daha zorlu bir yaşam bekliyor; fakat, hayata bakışı pozitif olan Naz bunu sorun olarak görmüyor. Çabuk adapte olabilen birisidir. Hakan ve tayfasının meraklı bakışları altında annesi ile mahalleye ilk gelişlerinde dikkatleri üzerlerine çekerler. Hakan ve Naz arasında ise, belli bir çekim gücü oluşur. Bir nedenden dolayı ikiliyi kader birleştirir. Bu olay yeni bir aşkın doğacağına işarettir. Hakan ve Naz sevgili mi olacak? Hakan'ın annesi ve Reyhan arasında geçmişe dayanan sorun iki genci nasıl etkileyecek? 

 

 

ADI EFSANE VİDEOLARI