X
X

Adı Efsane’nin 12. yeni bölümünde aşklarda ikinci bahar yaşandı!

15.04.2017 Cumartesi 09:25 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 15 Nisan 2017 Cumartesi yayınlanan 12. Bölümünde Tarık-Bahar ve Hakan-Melis arasındaki aşklar filizlenmeye başlıyor! Kıskançlıklar ise, herkesin üzerinde derin etkiler bıraktı! Adı Efsane 12. Bölüm’de neler oldu? 13. Bölüm Fragmanı yeni bir sürprizi ortaya çıkardı!

Adı Efsane’nin yeni bölümünde aşıklar bahar havasına giriyor! Tarık ve Bahar arasında kıskandıran dans!
Tarık, Bahar’a olan duygularında inat eder ve her fırsatı romantizmin içinde değerlendirir. Gene bu anlardan birine şahit olacağız. Tarık, evine gelen Bahar ile “İkinci Bahar” şarkısı eşliğinde dans eder. Tarık’ın evine bir sebepten dolayı gelen Seçil, onların bu romantik dansını kıskançlıkla izler. Dansın sonunda Tarık ve Bahar arasındaki ilişkinin boyutu nereye gidiyor? Seçil, gördüğü bu manzara karşısında ne yaptı?

Melis ve Hakan arasındaki buzlar eriyor!
Hakan, Tarık’ın koleje olan imza olayındaki etkisinden dolayı Melis’e kızgındır. Melis ise, Sibel ile olan öpüşme olayını unutamıyordur. Fakat, Tarık’ın kolej için aldığı karar iki tarafın kızgınlıklarına soğuk su döker. Hakan ve tayfası Melis’e sürpriz yapar ve onu lunaparka götürürler. İkili için güzel geçen günü izleyen iki kıskanç göz vardır: Kıvanç ve Sibel! Hakan ve Melis’in yaşadığı bu güzel gün başladığı gibi bitti mi? Kıvanç’ın, Hakan ve Fiko’yu dahil edeceği oyunu ne? Kıvanç, bu oyunda kimi kullandı?

Adı Efsane 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Adı Efsane Son Bölümde neler oldu?

ADI EFSANE VİDEOLARI