X
X

Adı Efsane 14. Bölüm yayında!

29.04.2017 Cumartesi 12:04 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 29 Nisan 2017 Cumartesi yayınlanan 14. Bölümünde Tarık, Seçil’in etkilediği kızı Melis ile Bahar yüzünden tartışır. Fiko, hayatının odağına oturttuğu seçmelerde yaşadığı talihsizliğini bunalımını yaşar. Sibel ve Kıvanç nispet yapar gibi sevgili oyununa girerler. Tarık, Melis’e sevdiği kadın Bahar’ı kabul ettirebildi mi? Fiko, hayallerinin yıkılmasından sonra hayata tutunabildi mi? Sibel ve Kıvanç’ın sevgili oyunundaki planları ne?

Adı Efsane 14. Bölümde neler oldu? 15. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Adı Efsane’nin yeni bölümünde öfke krizleri ilişkileri kötü etkiliyor!

Tarık ve Melis arasında Bahar tartışması!

Seçil, Tarık’tan önce Bahar ile olan ilişkisini Melis’e anlatınca ortalık karışıyor! Melis, Tarık ve Bahar’ın karşısına dikilip duyduklarının gerçek olup olmadığını sorar. Melis, annesinin yerine Bahar’ı koyamadığından bu ilişkiye karşı çıkar. Teyzesi Seçil’e de babası ile arasını bozmaya çalışmasından dolayı kızgındır. Melis, Tarık ve Bahar arasındaki sevdaya izin verdi mi? Seçil, umduğu gibi aşıkları ayırmayı başarabid mi? Bahar ile Melis arasında neler yaşandı?

Sibel ve Kıvanç gerçekten sevgili mi oldu?

Sibel ve Kıvanç yaşanan son olaylardan sonra fazla içli dışlı olmuşlardır. Bu durum Fiko’nun da gözünden kaçmaz. Kıvanç’ı sorgulamak üzere getirdikleri sahada, Sibel ile ilgili duydukları karşısında Fiko ve tayfası çok şaşırır. Sibel’in, Melis’e de “Biz Kıvanç’la çıkmaya başladık!” demesi ortada büyük bir soru işareti dolaşmaya başlar. Sibel ve Kıvanç gerçekten sevgili mi oldular? Fiko, duydukları karşısında Sibel ve Kıvanç’a nasıl tepki verdi? Sibel ve Kıvanç’ın yeni bir oyunu mu bu?

Tarık, takım ile ilgili nasıl bir karar aldı?

Hakan ve Fiko’nun kendisini hiçe sayarak seçmelere gitmesinden dolayı öfkelidir. Önemli maçlar öncesi takımın kendisini dikkate almamasını yediremez. Güvendiği ve takımın kaptanı olan Hakan da onu yüz üstü bırakmıştır. Tarık, okul takımı için önemli tayfa hakkında ne karar verdi? Hakan, Tarık’a kendini affettirebildi mi?

Adı Efsane 15. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Melis'in sert tepkisi sonucunda Bahar, Tarık ile ilgili geri adım mı atıyor? Tarık, Bahar'ın kararını değiştirebilecek mi? Hakan ve Melis'in ilişkileri çıkmaza mı girdi? Hakan, takımı bırakıyor mu?

Adı Efsane’nin son bölümünde neler oldu?

ADI EFSANE VİDEOLARI