X
X

Adı Efsane'nin 17. Bölümünde, Melis, mahkemede Tarık'ın istediği olumlu konuşmayı yaptı mı?

20.05.2017 Cumartesi 12:24 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 20 Mayıs 2017 Cumartesi yayınlanan 17. Bölümünde; Melis, velayet davasında herkesi şaşırtan bir açıklama yapıyor! Hakan, Melis konusunda Tarık'ın istediği uzaklığını koruyor... Fiko, tayfaya buluşma yerleri olan depoda şaşırtan bir sürpriz hazırlıyor... Bahar, Hakan'ı velayet davasında Tarık'ı yalnız bırakmaması için etkili bir konuşma yapıyor! Tarık, Melis'in mahkemede hakime anlattıklarından sonra kızlarını tamamen mi kaybediyor? Hakan, Melis'ten gerçekten uzak durabildi mi? Hakan, Bahar'ın kendisinden Tarık için istediği destek olma durumu için ne yaptı? Tarık, geçtiğimiz bölümde kafa attığı Kıvanç'ın babası ile neler yaşadı? Adı Efsane'nin 17. Bölümünde neler oldu?

Melis, mahkemede Tarık hakkında nasıl konuştu?

Tarık'ın yeni hayatı için özlemlediği gün gelimiştir. Velayet davası için mahkeme salonundadır. Kızlarını tamamen kaybetme ile karşı karşıyadır; çünkü, Melis, Hakan'ın kendisinden uzak durmasını babasının istediğini öğrenmiştir. Tarık'a, Hakan'dan özür dilemesi için baskı yapmaktadır. Şayet ondan özür dilemezse mahkemede aleyhine şahitlik yapacağını söyler... Tarık, mahkeme salonunda diken üstündedir... Melis, mahkemede nasıl bir konuşma yaptı? Tarık hatasıyla, Seçil'in çocuklarını kendisinden tamamen almasına mı neden mi oldu? 

Hakan, kararlı; Melis ise, ısrarcı!

Hakan, Tarık'a verdiği sözün arkasında duruyor ve Melis'ten uzak durmayı başarıyor... İçin için yanan yüreğini serinletecek bir şey bulamayan Hakan, öfkesini sevdiklerinden çıkarıyor. Hırçınlığını bir nebze olsun Bahar ve Melis dizginliyor... Bahar, Tarık konusunda; Melis ise, aşkları için kararından onu vazgeçirmeye çalışıyorlar. Bahar, Hakan'ın Tarık ile olan sürtüşmelerini engelleyebildi mi? Melis, Hakan'ın inadını kırabildi mi? Hakan, öfkesinin kurbanı mı oldu?

Gürol Ertüm'e attığı kafa Tarık'a nasıl geri döndü?

Hakan'ın, Kıvanç ile yaşadığı ve karakolluk olduğu durumdan itibaren Gürol Ertüm'ün "Dünya benim etrafımda dönüyor!" bakış açısına tepkisini belli olanTarık, Bahar Balosunda Gürol'a kafa atmıştı. Tarık yaka paça balodan atılırken, Gürol Ertüm onun ardından tehditlerini savurur. Tehditlere kulak asmayan Tarık'ın mizacı bu durumu da fazla önemsemez. Parasal gücü elinde tutan Gürol, Tarık hakkında nasıl bir plan hazırlıyor? Tarık, attığı kafanın sonuçlarını nasıl yaşadı?

Adı Efsane son bölümde neler oldu?

Adı Efsane'in yeni bölümleri her Cumartesi saat 20.00'de Kanal D'de!

ADI EFSANE VİDEOLARI