X
X

Adı Efsane'nin 19. Bölümünde Hakan, kardeşlerini nezaretten kurtarmaya çalışıyor!

10.06.2017 Cumartesi 10:19 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 10 Haziran 2017 Cumartesi yayınlanan 20. Bölümünde; Hakan, Kıvanç yüzünden nezarete düşen tayfayı kurtarmak için çaba harcıyor! Tarık, hayatını riske atarak takımın şampiyonluk maçına gidiyor! Takım, şampiyonluk maçına eksik çıkıyor! Hakan, tayfasını kurtaracak delillere ulaşabildi mi? Kıvanç'ın, Hakan için düşündüğü kötü planı ne? Doktorları dinlemeyip takımının final maçına giden Tarık öldü mu? Şampiyonluk maçını kim kazandı? Adı Efsane'nin 20. Bölümünde neler oldu?

Tayfa nezarette!

Kıvanç, babasının hapse düşmesinden sorumlu tuttuğu tayfaya uyuşturucu tuzağı kurar. Tayfanın toplandığı depoyu basan polisler, Fiko, Ali ve Sadık'ı tutuklar. Daha sonrasında gelen Hakan ise, depoda olmadığından suçun dışında kalır. Komiser Hasan gençleri içeriden çıkaramanın yollarını ararken, Hakan'da boş durmaz. Komiser Hasan'ın tüm uyarılarına rağmen Hakan, kendi başına işin peşine düşer. Kıvanç'ın da işin içinde olduğunu düşünen Hakan onun peşine düşer. Kıvanç'ın ise, Hakan'a kötü bir sürprizi vardır. Adamsız dolaşmayan Kıvanç, Hakan'ı hırpalar. Hakan, her adımında sonuçsuz kalır; fakat, çok önemli bir olay gelişir! Fiko, Ali ve Sadık hapisten çıkabildi mi? Hakan, Kıvanç'ın uyuşturucu olayını planladığını ortaya çıkarabildik mi? Gençleri bekleyen sürpriz ne?

Tarık hayatını riske atıyor!

Tarık, Gürol'un vurmasından sonra ağır yaralanır. Hastaneye kaldırılan Tarık'ın durumu ciddidir. Çok kan kaybetmiştir ve kanı ise, zor bulunan bir kandır. Şansa Bahar'ın kanı uyar ve hayata tutunmayı başarır. Doktorlar -kesin bir dille- tam iyileşmeden hastaneden çıkmaması gerektiğini söyler. Tarık ise, yaklaşan final maçına takımın başında çıkmak için inat eder. Ölümü bile umursamadan yanlarında olmaya kararlıdır. Tarık, doktorları dinlemeyip gittiği maç sonunda hayatını mı kaybediyor?

Şampiyonluk maçında takım eksik!

Sonunda final maçı gelir. Kıvanç'ın pis oyunu ile Yalıköy Lisesi maça eksik kadro çıkar. Bu maçın kazanılması Kıvanç için çok önemlidir. Hakan'ın ise, Fiko'ya ve diğerlerine sözü vardır: Maçın kazanılması gerekmektedir. Yalıköy Lisesi Fiko, Ali ve Sadık'tan eksik çıktıkları maç esansında bir sürpriz yaşanır. Final maçını kim kazandı? Hakan, tayfasından eksik çıktığı maçta neler yaşadı? Maçta yaşanan sürpriz ne?

Adı Efsane yeni bölümleri ile Temmuz'da devam edecek!

Component Name: AutoContentCreater - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 510189468


Varnish cache server

ADI EFSANE VİDEOLARI