X
X

Adı Efsane'nin 19. Bölümünde, Tarık vuruluyor!

03.06.2017 Cumartesi 11:12 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 3 Haziran 2017 Cumartesi yayınlanan 19. Bölümünde; Tarık, gençleri kurtarmak için gittiği yazlıkta Gürol tarafından vuruluyor! Seçil, Tarık'a aşkını itiraf ediyor! Semih Erden, Tarık'ın yerine takımı finallere hazırlıyor! Adı Efsane'nin 19. Bölümünde neler oldu? Adı Efsane'nin 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tarık ölümle pençeleşiyor!

Çocuklar Tarık'ı tekrar işe döndürebilmek için tehlikeli bir yol izlerler. Gürol'u kaçırıp isteklerini yerine getirtmek isteyen gençler beklenmedik bir durumla karşılaşır. Gürol, her zamanki güzergahından çıkıp yazlığına gider ve burada bir kadınla buluşur. Plan, kaçırma olayından, şantaj yapabilecek bir görüntü yakalamaya döner. Melis, Hakan, Fiko ve Ali gizlice eve girer. İstedikleri görüntüyü elde eden gençler Fiko yüzünden Gürol'a yakalanır. Gözcü olarak bıraktıkları Sadık durumu Tarık'a bildirir. Olay yerine gelen Tarık, elinde silahla bekleyen Gürol ile karşılaşır. Aralarındaki hengame sırasındaTarık vurulur. Gürol, oradan kaçar. Tarık, hayatını mı kaybediyor? Melis ve Zeynep babasız mı kalacak? Gürol, yakalandı mı?

Seçil aşkını itiraf ediyor!

Seçil, sonunda Tarık'a açılıyor. Ona yazdığı aşk mektubunu evin kapısından içeri atarken, kapıyı açan Tarık ile karşı karşıya kalır. Tarık elindeki mektubu alır ve Seçil'in ısrarla mektubu istemesinden şüphelenir. Nedenini sorduğunda Seçil, Tarık'ı şok eden aşk itirafını yapar. Neye uğradığını şaşıran Tarık elinde mektup, yüzünde büyük bir soru ile kala kalır. Tarık, Seçil'in bu aşk itirafını nasıl karşıladı? Seçil, itirafında pişman mı oldu? Tarık ve Seçil'in hayatları nereye gidiyor?

Takım Semih Erden'e emanet!

Tarık, ameliyattan sonra hastanede yoğun bakımdadır. Final maçında takımın başında olup olamayacağı belli değildir; fakat, takımın bu maça hazırlanması gerekmektedir. Takımın durumu mucizelere kalmıştır. Bu muize ayaklarına kadar gelir. Milli Basketbolcu Semih Erden, Efsane'nin durumunu öğrenmiş ve takımı maça hazırlamak için okula gelmiştir. Semih Erden'i karşılarında gören takım çok şaşırır ve idmanda herşeylerini ortaya koyar.

Adı Efsane son bölümde neler oldu?

Adı Efsane Son Bölüm

Adı Efsane 19. Bölüm Fragmanı:

Adı Efsane'in yeni bölümleri her Cumartesi saat 20.00'de Kanal D'de!

ADI EFSANE VİDEOLARI