X
X

Adı Efsane'nin 22. Bölümünde, Hakan hayatı ile ilgili önemli kararlar alıyor!

11.07.2017 Salı 09:51 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 11 Temmuz 2017 Salı akşamı yayınlanan 22. Bölümünde; Hakan, Durmazspor'un kadrosuna girmek ve ailesine ait borçları ödemek için kahvehaneyi işletmek için çaba harcadı! Fiko ve Sibel geçmişin hesabını gördü! Ozan, kendisini yarı yolda bırakan Fiko'yu tekrar kendi yanına çekmek için uğraştı! Reyhan, kızı Naz ile ilgili sırrın açığa çıkmaması için çaba harcadı! Adı Efsane'nin 22. Bölümünde neler oldu?

 Hakan, hayatını yoluna koymaya çalışıyor!

Kuzeni Ozan'ın oyunu yüzünden Durmazsporun en önemli yemeğini kaçıran Hakan, takımdan çıkarılır. Hayatı için önemli bir yol ayrımı olan takıma tekrar girebilmek için Durmazspor koçundan bir şans daha ister. Koç ona son bir şans verir. Hakan, dayanıklılık testinde büyük efor sergiler. Eve gelen haciz ilamı ve kahvehanenin satışı olayı ise, Hakan ve ailesini köşeye sıkıştırmıştır. Kahvehanenin sahibi Reyhan, Hakan'ın annesi ile yaşadığı sıkıntıdan dolayı kahvehaneyi satmakta kararlıdır. Hakan, Reyhan'a gider ve babasının yarattığı tüm borçları ödeyebilmek için bir şans ister. Reyhan, kahvehanenin satışını durdurursa Hakan borcu kapatacağının sözünü verir. 

 Fiko'nun kafası karışıyor!

Fiko ve Sibel'in ilişkisi o malum öpücük ile bitmiş, herkes kendi yaşamlarına dönmüştü. Fiko ise, bu olayın travmasını hala yaşamaktadır. Çiler'in beklenmedik yakınlığı bir nebze olsun Fiko'yu hayata döndürmüştür. Sibel ise, Fiko'dan uzaklaştıktan sonra içinde ona karşı hala hislerinin olduğunu görür.

Sibel, Fiko ile geçmişin hesabını kapatmak ve kendileri hakkında konuşmak ister. Fiko'nun, Sibel ile konuştuktan sonra kafası karışır. Çiler'in yaşam şartlarını, Sibel'in anlattıklarını ve kendi durumunu da düşününce yine beynini kemiren hülyalara dalar. Çiler'den uzak durmaya başlar. Çiler ise, bu duruma bir anlam veremez. 

Geçmişin sırrı Reyhan'ı köşeye sıkıştırıyor!

17 yıl önce mahalleden çıkmasına ve evlenmesine neden olan sır, Reyhan'ın sırtında büyük bir kambura dönüşüyor. Reyhan, Hakan'ın annesi Gülsüm'ün tehdidi ile daha da büyüyen kamburunun ağırlığından beli bükülmeye başlar. Gülsüm, tek geçim kaynağı olarak gördüğü kahvehaneyi kaybetmemek için Reyhan'ın sakladığı sırrı kızı Naz'a anlatmakla tehdit eder. Reyhan, köşeye sıkışır. Kızının nasıl tepki vereceğini bilemediğinden büyük bir sıkıntı yaşar. 

Adı Efsane'nin son bölümünde neler oldu?

 

ADI EFSANE VİDEOLARI