X
X

Adı Efsane'nin 23. Bölümünde, Sinan mahalleye geri dönüyor ve eski sorunları peşinde sürüklüyor!

18.07.2017 Salı 15:13 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 18 Temmuz 2017 Salı akşamı yayınlanan 23. Bölümünde; Reyhan'ın büyük aşkı Sinan, mahalleye dönüyor! Hakan, babası Seyfi yüzünden gelen icra ile boğuşuyor! Tayfa iş bulma telaşını yaşıyor! Reyhan, Sinan'ın gelmesi üzerine mahalleyi çabuk terk edebilmek için evin satışını hızlandırıyor! Hakan ve Naz birbirlerine daha da yakınlaşıyor! Adı Efsane'nin 23. Bölümünde neler oldu?

Geçmişin izleri Sinan ile mahalleye geri geliyor!

17 yıl önce Reyhan ve Sinan'ın arasındaki büyük aşk, Seyfi'nin de içinde olduğu bir olay yüzünden bitmiştir. Reyhan, mahalleyi terk ederek bir başka adam ile evlenir. Sinan da, Reyhan'ın gitmesi ile bir süre sonra mahalleyi gerisinde bırakır. Reyhan, evlendiği kişinin ölmesi üzerine mahalleye dönmek zorunda kalır; çünkü, ölen eşi iflas etmiş ve geride bir şey bırakmamıştır. Reyhan, kızı Naz ile birlikte aile yadigarı olan evine geri taşınır. Bu sırada beklenmedik bir olay gelişir: Sinan da mahalleye geri döner. Sinan'ın ilk geldiği mekan ise, Hakan ve tayfasının takıldığı depodur. Hakan ve Naz da oradadır. Naz, annesinin günlüklerinden bildiği o meşhur Sinan ile karşı karşıyadır. Sinan'ın mahalleye geri gelmesinin nedeni neydi? Reyhan ve Sinan o kadar yıl sonra karşı karşıya geldiklerinde neler yaşandı?

Reyhan evin satışını hızlandırır!

Hatıralar, Reyhan'a acı çektirmeye başlar. Mahallelinin baskısı üzerine, evi ve kahvehaneyi satıp başka bir yere taşınma kararı alır. Kahvehanenin satışını Naz engellemiştir, elinde satabileceği tek şey ise evdir. Sinan'ın mahalleye geldiğini öğrendikten sonra bu satış işini hızlandırır. Eve bir alıcı talip olur. Reyhan'ın, evin hemen satılmasını istemesi hatalı bir karar olarak geri teper. Alıcıyı araştırmamıştır ve iki taraf arasında sorun yaşanır. Hakan ve tayfası olayı öğrendikten sonra müdahil olurlar. İş içinden çıkılmaz bir hal alır. Reyhan ve evi satın almak isteyenler arasında nasıl bir sorun yaşandı? Hakan ve tayfası bu sorunu çözebildi mi?

Hakan ve Naz mutluluğu yakalıyor!

Hakan, geçmişin izlerinden dolayı Naz'a karşı ilk başlarda soğuk duruyordu. Geçmişten uzaklaştıkça, geleceğe daha da umutla bakmaya başlıyor. Bunu hızlandıran faktör ise, Naz'dır! Naz'ın hayata ve çevresindekilere pozitif yaklaşımı Hakan'ı da kendine çekiyor... Aralarındaki dert ortaklığı, duygularının yavaş yavaş başka bir yola girmesine neden oluyor. Hakan, Naz ile olan arkadaşlığına daha fazla değer verebilmek için geçmişi tamamen unutması gerektiğini anlıyor ve bu yolda çok önemli bir adım atıyor. Hakan, geçmiş ile ilgili nasıl bir karar aldı? Bu adım ona hangi kapıları açtı? Hakan ve Naz birbirlerine olan ilgilerini itiraf edebildi mi?

Adı Efsane'nin son bölümünde neler oldu?

ADI EFSANE VİDEOLARI