X
X

Adı Efsane'nin 24. Bölümünde Fiko'nun vurulması Hakan ve Ozan'ı karşı karşıya getiriyor! Adı Efsane 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

25.07.2017 Salı 10:17 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 25 Temmuz 2017 Salı akşamı yayınlanan 24. Bölümünde, Fiko vuruluyor. Fiko'nun vurulmasıyla derinden etkilenen Sibel, onun başından ayrılmazken öte yandan Hakan da Ozan'dan bunun hesabını soruyor!

Ozan, Fiko'dan uzak duracak mı?
Adı Efsane önceki bölümde Ozan'ın başına bela sardığı mafyanın adamları içinde Fiko'nun olduğu araca ateş ederek onu vururlar. Fiko'nun vurulduğunu gören Hakan deliye döner. Ozan'ın yüzünden bunların başına geldiğini düşünen Hakan soluğu onun karşısında alır. Ozan'la konuşarak bundan sonra Fiko'dan uzak durmasını ve işlerine onu dahil etmemesini ister. Bu konuşma ikili arasında gerginliğe neden olur. Çünkü Ozan'ın Fiko'dan uzak durma gibi bir niyeti yoktur. Öte yandan, Fiko'nun vurulmasıyla onun başından bir an bile ayrılmayan Sibel büyük bir üzüntü içindedir. Peki Fiko iyileşecek mi? Hakan ve Ozan arasındaki gerginlik nasıl sonuçlara yol açacak?

Hakan ve Naz aşkı başlıyor mu?
Öte yandan Naz ve Hakan arasındaki yakınlık günden güne kendini belli etmeye başlamıştır. Hakan'a olan ilgisini belli eden Naz, artık ondan da karşılık görmek ister. Naz'ın neşeli tavırlarıyla hayat bulan Hakan ise ona daha fazla karşı koyamaz. İkili arasında romantik anlar yaşanmaya başlar. Hakan, Naz'ın elini tutar ve bir anda yakınlaşmaya başlarlar.

Reyhan'dan Sinan'a uyarı!
Reyhan, kızı Naz ve Sinan'ın görüşmesinden rahatsızlık duyuyor ve Sinan'ı bu konuda uyarıyor. Peki Sinan ne yapacak? Naz'la görüşmesini sonlandıracak mı yoksa onun kızı olduğunu öğrenecek mi? Naz ile Sinan arasında kurulan bağ kopacak mı, güçlenecek mi?

 

 

ADI EFSANE VİDEOLARI