X
X

Adı Efsane 11. Bölüm’de neler oldu? 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

08.04.2017 Cumartesi 14:50 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane’nin 8 Nisan 2017 Cumartesi yayınlanan 11. Bölüm'de Tarık’ı zor bir karar bekliyor! Melis ve Zeynep’in isteğini kıramayan Tarık, Seçil’in transfer planına yenik mi düştü? Tarık, Hakan ve tayfasını yüzüstü mü bıraktı?

Adı Efsane’nin yeni bölümünde Tarık, Seçil’in son oyununa boyun mu eğdi?

Seçil, kolejin müdürü ile konuşup Tarık’ı takımın başına getirmeye ikna eder. Artık iş, Tarık’ın bu teklife evet demesine kalır. Burada devreye Melis ve Zeynep girer. Tarık ile yeni yeni aile olmaya başlayan kızlar ondan karar vermelerini beklemektedirler: Ya kendileri ya da takım! Tarık için seçim çok zor olacaktır! Peki Tarık, kolej ile anlaştı mı?

Melis’in, Hakan’a olan kızgınlığı geçmek bilmiyor! Sibel ile olan davada Hakan’ı suçlu gören Melis, babası üzerinden onu cezalandırıyor… Tarık’ı takımdan uzaklaştıracak olan transferde biraz olsun parmağı olan Melis, Hakan’ın tüm söylediklerini duymazdan gelmeye devam ediyor. Hakan, Melis’in gönlünü almayı başardı mı?

Takım da, Bahar da Tarık’ın almak zorunda olduğu karardan dolayı çok şaşkındır! Bahar bu kararı anlasa da, Hakan dışındaki takımın oyuncuları anlayamamaktadır. Hayatlarına yeni bir yön veren, bu yolda biraz olsun destekleyen, düştüklerinde ayağa kaldıran Tarık’ın aldığı kararı olumsuz karşılarlar. Önlerinde takımdaki herkesi çok etkileyecek olan bir maç varken alınan bu karar şaşırtıcıdır onlar için. Bahar, Tarık’ın gitmesine engel olabilecek mi? Tarık ve takımın Hakan dışındaki oyuncuları arasında neler yaşandı?

Adı Efsane Son Bölümde neler oldu?

Adı Efsane son bölümde, Sibel’in öpücüğü ile gelişen olaylar sonucunda Hakan ve Melis’in arası bozulmuştu. Bu durum takım ve Tarık’a kadar ulaşır. Melis’in, Tarık’ın ve kendisinin de mahalleden uzaklaşması için, Seçil’in bulduğu yönteme ayak uydurması sonucunda acı bir durum ortaya çıkar: Tarık, kızları ve takım arasında seçim yapmak zorundadır… Peki, Tarık umut aşıladığı takımı bıraktı mı? Seçil, istediğine sonunda kavuştu mu? Hakan ve tayfası bu duruma nasıl tepki verdi? Bahar, Tarık’ın kolej ile olan transfer olayına nasıl bir tepki verdi?

Adı Efsane'nin merakla beklenen  12. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

ADI EFSANE VİDEOLARI