X
X

Adı Efsane 3. Bölümde Tarık, ölme pahasına kızına gidiyor! Adı Efsane 4. Bölüm Fragmanında neler oluyor?

11.02.2017 Cumartesi 15:02 (Güncellendi: 06.09.2017 - 11:25)

Adı Efsane 11 Şubat 2017 Cumartesi 2017'de yayınlanan yeni bölümünde, Tarık bıçaklanıyor. Hakan'ın babası Seyfi ile karşı karşıya kalan Tarık, karnına saplanan bıçakla yaralanıyor. Babasına bir şans daha veren Melis, Tarık'ın yaşadığı olaydan habersiz gece boyu onu bekliyor. Kızının yanına, ona "Baba-Kız Gecesi"nde eşlik etmeye giden Tarık, yolda baygınlık geçiriyor. Tarık'ı, nasıl bir son bekliyor? Melis, geceye gelmeyen babasını affedebilecek mi?

Adı Efsane yeni bölümde, Tarık, Melis'e kendisini affettirecek fırsatı yakalar! Melis'in okulunda düzenlenen "Baba-Kız Gecesi" arayıp da bulamadığı bir fırsattır! Hem Melis hem de Tarık bu geceye önemseyerek hazırlanır! Seçil ve Zeynep'in de desteği Melis'in geçmişi bir kenara bırakmasına neden olur! O da kardeşi Zeynep gibi babası ile birlikte yaşamanın özlemini kurmaktadır! Bahar da bu özel gece için Tarık'a destek olur.

Hakan'dan babasına sert tepki!
Hakan ise, babası Seyfi'nin ikinci ailesi olduğunu öğrenir! Bu duruma tepkisi çok sert olur! Seyfi'nin bu ahlaksızlığını kabul etmez ve babasının eşyalarını ikinci ailesinin evine bırakır! Bu durumu öğrenen Seyfi çok sinirlenir ve Hakan'ı yakaladığı yerde feci pataklar!

Bahar'a yapılanlara dayanamayan Tarık yaralanıyor!
Hakan'ın yaşadığı dayak olayını öğrenen Bahar, soluğu Seyfi'nin yanında alır! Seyfi'yi polise şikayet edeceğini söyler. Agresif bir karaktere sahip Seyfi, karşısındakinin kadın olduğuna bakmadan itip kakar! Bu durumu gören Tarık ise, kendisini tutamaz ve araya girer. O esnada elindeki bıçak dikkatsizlik sonucunda kendisine saplanır!

Tarık'ın kan kaybı çoktur fakat hastane yerine kızı ile buluşacağı mekana gider! Bahar çaresizdir! Tarık, geceye ulaşamadan kanlar içinde yere yığılır!

Adı Efsane yayınlanan yeni bölümden hemen sonra 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Peki bu fragmanda neler oluyor.

Melis, geceye gelemeyen babasının başına ne geldiğini öğrenince ne yapacak? Tarık'ın sağlık durumu iyiye gidecek mi? Bahar ve Seçil arasında neler olacak? Hakan, annesine gerçekleri anlatacak mı? Adı Efsane, yeni bölümüyle, 18 Şubat Cuma 20.00'de Kanal D'de! 

ADI EFSANE VİDEOLARI