Diziler

Üç Kız Kardeş 67. Bölüm

Üç Kız Kardeş dizisi 67. Bölüm kesintisiz, full ve yüksek kalite izle! Üç Kız Kardeş yeni bölümü yayınlandı! Hemen izle! 19 Aralık Salı günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 67. bölümünde neler oldu? Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Üç Kız Kardeş 67. Bölümün ardından 68. Bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Üç Kız Kardeş 67. Bölüm full izle! Rüçhan geçmişinin faturasını Türkan’a kesmeye çalışırken, kendisi için oldukça acı dolu anların yaşanmasına neden oluyor ve intiharın eşiğine geliyor.

19 Aralık Salı günü yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 67. bölümünde Rüçhan geçmişinin faturasını Türkan’a kesmeye çalışırken, kendisi için oldukça acı dolu anların yaşanmasına neden oluyor ve intiharın eşiğine geliyor. 

Rüçhan’ın, Türkan’a oynadığı oyunun farkına varan Somer Türkan’ı Rüçhan’dan korumaya kararlıdır. Türkan ise tehlikenin farkında bile değildir. Somer Türkan’ı Rüçhan’dan korumaya kararlıdır. Özer Rüçhan’la bu oyuna devam etmemesi için konuşsa da bir işe yaramaz. Rüçhan gerçeklerle yüzleşince adeta yıkılır. Türkan, Rüçhan'ın öfkesinden ne yapacağını bilemez. 

Rüçhan geçmişinin faturasını Türkan’a kesmeye çalışırken, beklenmedik bir sonla karşı karşıya kalır. Somer, Türkan'a yaşattıkları için annesine karşı büyük öfke besler. Rüçhan, geçmişin acılarıyla çırpınırken oğlunun ağır sözleriyle karşı karşıyadır. Rüçhan geçmişinin faturasını Türkan’a kesmeye çalışırken, kendisi için oldukça acı dolu anların yaşanmasına neden oluyor ve intiharın eşiğine geliyor. 

Üç Kız Kardeş yeni bölümleriyle salı akşamı 20.00'da Kanal D'de!

 

 

 

 

 


İlgili Haberler

Mutlu son!

Yıllar sonra bir aradalar!

Türkan ve Somer evlendi!

Sadık, ölümden döndü!