X
X

Bodrum Masalı 32. Bölümde neler oldu?

23.04.2017 Pazar 15:25 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:33)

23 Nisan Pazar 2017'de yayınlanan Bodrum Masalı 32. Bölümde Ateş’in evlenme teklifi karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Aslı, ne cevap verdi? Bodrum Masalı 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Ateş ile Lal’in öpüştüğünü gören Aslı, gördüklerine inanamamıştır. Ateş, Lal’in bir anlık hareketinin mağduru olmuştur. Ateş, kendisini Aslı’ya affettirebilmek için her yolu denemeye hazırdır. Aslı’nın kalbini kazanma fikri Ferdi’den gelir. Ferdi, bir yüzük alıp Aslı’ya evlenme teklifi yapmasını önerir. Bu fikir Ateş’in de aklına yatar ve Aslı’ya evlenme teklifini yapar. Bu teklife çok şaşıran Aslı, ne diyeceğini bilemez. Aslı, Ateş’in evlenme teklifini kabul etti mi?

Öte yandan Bora, Faryalı’nın hem Maya ile hem de Aslı ile ilgilenmesinden rahatsızdır. Herkesin huzuru için Faryalı’nın, Bodrum’dan gitmesi gerektiğini savunan Bora doğru ortam için fırsat kollamaktadır. Bora’nın annesinin gerçeğini öğrenen Yıldız, bunu herkesten saklamaya kararlıdır. Faryalı’nın rahatsız olduğu bu durum, ikili arasında yeni bir hesaplaşmaya sebebiyet veriyor!

Maya geldikten sonra Faryalı ile Yıldız’ın arası eskisi gibi olmaz. Bu durumdan şikayetçi olan Faryalı, herkesin bir araya geleceği bir plan yapar. Kızı Aslı ve Maya ile de yaşayamadıkları günlerin acısını çıkarmak isteyen Faryalı’nın son ümidi bu buluşmadır. Bu sürpriz buluşmada neler yaşanacak? Maya ile Yıldız, arkadaş olabilecekler mi?

Bodrum Masalı 33.Böküm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Bodrum Masalı son bölümün ardından yayınlanan 33. Bölüm Fragmanında Yıldız ve Faryalı arasındaki sorunlar çözülecek mi? 

Bodrum Masalı Son Bölümü İzlediniz mi?

 

BODRUM MASALI VİDEOLARI