X
X

Bodrum Masalı 34. Bölümde Kelebek ile Ateş’in başı belaya giriyor!

07.05.2017 Pazar 13:20 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:33)

7 Mayıs Pazar 2017'de yayınlanacak Bodrum Masalı yeni bölümünde Evren’i kurtarmak için plan yapan Ateş ile Kelebek, Faryalı’dan yardım istiyorlar! Evren’i kendilerinden uzak tutmak isteyen Bora, onu uzaklaştırma planında başarılı olabilecek mi?

Bora, kardeşi Gözde’nin bebeğini koruyabilmek için Bodrum’a gelmişti. Onun babasız büyümesine razı gelmeye niyeti yoktu. Nitekim geldikten sonra Evren’i otellerin başına koymuştu. Böylelikle Gözde ve Evren yeniden bir araya gelmişti. Fakat Evren’in davranışları, zaman içinde Bora’nın rahatsız olmasına yol açmıştı. Evren’in, Bodrum’dan gitmesi gerektiğini düşünen Bora, yaptığı planla kaçırılmasını sağlar. Evren’i, Muğla çıkışında bir fabrikada tutarlar. Gemiyle Bodrum’dan göndermek isterler. Babasından haber alamayan Ateş, Kelebek ile bir plan yaparlar ve Evren’i kurtarmak için yola çıkarlar.

Kelebek, bu kez başlarının büyük bir belaya gireceğini düşünür. Bora’ya karşı güçsüz olduklarını farkeden Kelebek, ağabeyi Faryalı’dan yardım istemeye karar verir. Ateş ise bu kararı olumlu karşılamaz. Zira Faryalı ile Evren’in devamlı çatışması, bunu pek mümkün kılmamaktadır.

Evren’in kaçırılması, tüm Bodrum’da geniş yankı bulur. Aslı da Ateş’in tehlikede olduğunu öğrenir. Artık herkes bir an önce her problemin çözülmesini beklemektedir. Evren’in kaçırılma haberini getiren Gözde, sırlarını saklamaya devam eder.

Öte yandan Maya, Faryalı’ya olan duygularına engel olamamaktadır. Kızı Aslı’nın aile olma isteğine olumlu cevap veremeyen Faryalı ile Maya, nasıl bir karar alacaklar?

Evren, kaçırıldığı yerden kurtulabilecek mi? Bora, yaptıkları için nasıl bir hesap verecek? Ateş ile Kelebek, planlarında başarılı olabilecekler mi? Faryalı, ezeli düşmanı Evren’in kurtulması için yardım edecek mi?

Tüm bu soruların cevabı Bodrum Masalı yeni bölümünde! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümleriyle Pazar 20.00’de!

BODRUM MASALI VİDEOLARI