X
X

Bodrum Masalı 36-37. Bölümde Faryalı’nın itirafı, şok etkisi yaratıyor!

14.05.2017 Pazar 16:36 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:33)

14 Mayıs Pazar 2017'de yayınlanacak Bodrum Masalı yeni bölümünde Bodrum üzerinde kara bulutlar dolaşıyor; herkes birbirine içindekileri döküyor! Faryalı’nın düzenlediği yemek nasıl sonuçlar doğuracak?

Ateş ile Aslı arasında büyük yüzleşme gerçekleşir. Annesi Maya’nın Bodrum’a geldikten sonra yeniden bir araya gelme isteği, Aslı’nın kursağında kalır. Çünkü Faryalı’nın kalbi, yıllar sonra bulduğu Yıldız’a aittir. Bu durum karşısında büyük üzüntü duyan Maya, Bodrum’dan gitme kararı alır. Aslı’yı da yanında götürmek istese de Aslı’nın ait olduğu yer Bodrum’dur. Annesi Maya’nın Atina’ya dönmesiyle özlem duyduğu aile hasreti devam eder. Yıldız’ı çok sevse de annesi ile babasının bir araya gelememesi Aslı’yı üzmektedir. Bunu Ateş ile paylaşınca, ikili arasında yeni bir kriz patlak verir. Zira Ateş de Maya’nın Bodrum’a gelmesinden sonra en kötü etkilenen kişilerin annesi Yıldız ve Faryalı olduğunu savunur.

Faryalı, herkesin olduğu bir yemek düzenler. Faryalı, herkesin mutsuz olmasından son derece rahatsızdır ve nerede hata yaptığını öğrenmek ister. Yıldız, bunu çocukların önünde konuşmak istemese de Faryalı’nın bu isteğini karşılıksız bırakmayacaktır. Öte yandan Kelebek, hem Su hem de Ateş ile sorunlar yaşamaya başlar. Ateş ile Su, annelerini tarafından olayları değerlendirirken Kelebek ağabeyi Faryalı’nın tarafından olayları analiz eder. Kelebek’in analizleri başına bela olur; herkesi karşısına alır.

Bodrum’da yaşanan bu küslük nasıl çözülecek? Faryalı ile Yıldız, aralarındaki problemleri çözebilecek mi? Aslı ile Ateş’in ilişkilerindeki tehlikeler sona erecek mi? Evren’i elinden kaçıran Bora’nın yeni hamlesi ne olacak? Gözde’nin oyununu öğrenen Lal, eline geçen kozu nasıl kullanacak?

Tüm bu soruların cevabı Bodrum Masalı yeni bölümünde! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümleriyle Pazar 20.00’de!

Bodrum Masalı Son Bölümü İzlemek için TIKLAYIN!

BODRUM MASALI VİDEOLARI