X
X

Bodrum Masalı 38. bölümde Bora intikam için Gözde ile Evren’in peşine düşüyor!

21.05.2017 Pazar 15:25 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:33)

21 Mayıs Pazar 2017 akşamı yayınlanan Bodrum Masalı yeni bölümünde Bora annesinin ölümünden kız kardeşi Gözde ile Evren’i sorumlu tutuyor; intikam için gün sayıyor! Bodrum Masalı 39. bölüm fragmanı yayınlandı!

Gözde’nin hamilelik oyunu herkeste şok etkisi yaratır. Evren de bu durumu öğrenmiş ve Gözde’yi kendisiyle evlenmek zorunda bırakmıştır. Evren ile iş birliği yapmak zorunda kalan Gözde, Bora’yı karşısına alır. Gözde’nin oynadığı oyunun öğrenen Lal, Evren’in hedefi haline gelir ve kaçırılır.

Annesini kaybeden Bora, Gözde ile Evren’den intikam almak için yemin eder. Üstelik bu kez yalnız da değildir. Yardımına en büyük düşmanı Faryalı yetişir. Faryalı ile Bora, kafa kafaya verirler. Faryalı’nın yardım edeceği haberi Kelebek ile Ateş tarafından da büyük bir şaşkınlıkla karşılanır.

Öte yandan Bordum’daki kara bulutlar dağılmaya başlar. Gençlerin arasındaki küslük, yerini barış rüzgarlarına bırakır. Kelebek ile Su’nun ayrılık haberi, herkesi şaşırtsa da ikili yeniden bir araya gelebilmek için doğru zamanı beklemektedirler.

Aslı ile Ateş arasındaki problemler, çözüldü mü? Bora’nın intikamı ne oldu? Faryalı ile Bora, nasıl bir plan yaptılar? Kelebek ile Su, yeniden bir araya geldi mi?

Bodrum Masalı Son Bölüm Yayında:

Bodrum Masalı 39. Bölüm Fragmanı:

Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümleriyle Pazar 20.00’de!

BODRUM MASALI VİDEOLARI