X
X

Bodrum Masalı son bölümde Aslı, Ateş ile Lal’i birlikte görüyor! 30. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

26.03.2017 Pazar 15:55 (Güncellendi: 05.12.2023 - 18:24)

26 Mart Pazar 2017'de yayınlanan Bodrum Masalı 29. Bölümde; Maya Atina’ya giderken Aslı’yı da yanında götürmek istiyor! Ateş ile Lal’in yakınlaştığını gören Aslı karar vermek zorunda kalıyor!

Maya ve Faryalı’nın anne ve babası olduğunu öğrenen Aslı, yıllar sonra aile kelimesinin ne anlama geldiğini öğrenir. Birlikte vakit geçirmek için yaptıkları aktiviteler, birbirlerine kaynaşmalarını sağlar. Maya ise Bodrum’a gelmesinden rahatsızlık duyanların olduğunu düşünür. Atina’ya gitme kararı veren Maya, kızı Aslı’nın da kendisiyle gelmesini ister.

Bodrum’a geldikten sonra Bora tarafından kendisine Ateş ile ilgilenme görevi verilen Lal, bu yakınlığı arttırma niyetindedir. Buraya geliş amacını unutmayan Bora ve Lal, Faryalı’yı Bodrum’dan göndermek isterler. Ateş’i etkilemeye çalışan Lal, hiç beklemediği bir durumda yakalar. İkili arasındaki yakınlık giderek artar ve tüm yaşananlara Aslı da tanık olur. Annesinin Atina’ya gitme teklifini düşünen Aslı, gördüğü manzara karşısında büyük bir ikileme düşer.

Maya’nın gelişiyle Faryalı’nın azalan ilgisi, Yıldız’ı çok üzmektedir. Aslı’nın her ne kadar ailesini bulması karşısında büyük mutluluk duysa da Faryalı ile ilişkilerinin bir çıkmaza girmesi Yıldız’ı bir karar vermeye zorlar.

Bodrum Masalı merakla beklenen yeni bölümüyle Pazar 20.00'de Kanal D'de!

BODRUM MASALI VİDEOLARI