X
X

Bodrum Masalı son bölümde Aslı, babasının Faryalı olduğunu öğreniyor! 28. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

12.03.2017 Pazar 15:30 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:33)

12 Mart Pazar 2017'de yayınlanan Bodrum Masalı 27. Bölümde; büyük yüzleşme sonucunda Aslı, babasının Faryalı olduğunu öğreniyor! Aslı ile Faryalı, yıllardır bilmedikleri bu gerçekle başa çıkabildi mi?

Ailesini bulabilmek için büyük çaba sarf eden Aslı, Kos’ta öğrendiği bilgiler sonucu gerçeği öğrenmeye yaklaşır. Bu sırada Faryalı, Aslı’nın babası olduğunu anlar ve ikili arasındaki büyük yüzleşme gerçekleşir. Faryalı, Aslı’ya babası olduğunu itiraf eder. Aslı, dışında herkesin bildiği bu gerçek yeni kararlar alınmasına sebebiyet verir. Yıllardır bir arada olmalarına rağmen baba-kız olduklarını yeni öğrenen Faryalı ve Aslı, bundan sonra ne yapacaklar?

Ateş ile Kelebek’in, tanık olduğu bu yüzleşmenin sonucu herkes tarafından merakını korur. Aslı’nın çok üzüldüğü bu durumda, en büyük destekçisi yine Ateş olur. Gerçeği öğrenmesinde vesile olan Ateş, her zaman yanında olur.

Yıldız da Aslı’nın, Maya ile Faryalı’nın kızı olduğunu öğrenir. Yıllar sonra ortaya çıkan bu gerçek Yıldız’ı derin bir acıya boğar. Tüm bunların yanında Maya, Bodrum’a gelir. Bodrum’da gideceği ilk durak herkesin olduğu Yıldızlı Otel’dir.

Bodrum Masalı'nın yeni bölümünden sonra 28. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Aslı, Faryalı'nın babası olduğunu öğrendikten sonra annesi ile de karşılaşır! Maya, uzun yıllar görmediği kızına göz yaşları ile sarılır! Faryalı ve Yıldız ise, bu son gelişmelerden sonra aralarında soğuk rüzgarlar eser! Aslı ile annesi Maya arasında neler gelişecek? Aslı, Maya'yı kabul edecek mi? Faryalı, Bodrum'a gelen Maya ile ilgili nasıl bir durum yaşayacak? Yıldız bu olan bitene nasıl bir tepki verecek?

Bodrum Masalı merakla beklenen yeni bölümüyle Pazar 20.00'de Kanal D'de!

BODRUM MASALI VİDEOLARI