X
X

Bodrum Masalı son bölümde Aslı’nın babası ortaya çıkıyor! 26. Bölüm Fragmanı yayınlanacak mı?

26.02.2017 Pazar 19:19 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:33)

26 Şubat Pazar 2017'de yayınlanan Bodrum Masalı 25. Bölümde; Ailesini bulmaya hızla yaklaşan Aslı öğrendiği gerçekleri Faryalı’ya anlatıyor; Faryalı duydukları karşısında şok oluyor! Faryalı için eski defterler açılıyor!

Uzay ile Aslı, Kos’tan çok önemli bilgilerle dönerler. Aslı, ailesini bulmaya çok yaklaşır. Babasının Bodrum’dan Kos’a birinin yanında geldiğini öğrenir. Annesinin Maya adında olduğunu öğrenen Aslı, bu öğrendiklerini büyük bir heyecanla Faryalı’ya anlatır. Faryalı, duydukları karşısında kulaklarına inanamaz. Çünkü bir kaçak ile birlikte giden adam, Aslı’nın babasıdır. Faryalı’nın bu gerçekler karşısında geçmişe gitmesi, birçok gizli gerçeği de ortaya çıkaracaktır.

Yıldız’ın evde bulduğu fotoğraf ise geçmişi aralayan kapının sonuna kadar açılmasına sebep olur. Yıldız’ın iç hesaplaşmaları sonucu, gerçeğe yaklaşması artık çok yakındır.

Bora’nın hayatlarına dahil olmasına anlam veremeyen Yıldız, Evren ve çocukları, onları Bodrum’a getiren kişinin o olduğunu öğrenirler. Yıldız’ın gerçekleri görmesi için ona fırsat verdiğini savunan Bora, yaşadıkları büyük iflası kendisinin ayarladığını itiraf eder. Hem kız kardeşi Gözde hem de Yıldız ve çocukları için en iyinin bu olduğuna karar veren Bora’nın bir isteği daha vardır; o da Faryalı’nın herkesin huzuru için Bodrum’u terk etmesidir. Bu karara en başından beri karşı çıkan Faryalı, öğrendiği şok gerçekler karşısında kabul edecek mi?


Bodrum Masalı merakla beklenen yeni bölümüyle Pazar 20.00'de Kanal D'de!

BODRUM MASALI VİDEOLARI