X
X

Bodrum Masalı son bölümde Ateş, Aslı’ya büyük bir sürpriz yapıyor! 32. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

09.04.2017 Pazar 15:48 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:33)

9 Nisan Pazar 2017'de yayınlanacak Bodrum Masalı 31. Bölümde Ateş, Aslı’ya evlenme teklifi ediyor; Aslı bu teklif karşısında çok şaşırıyor!

Lal’in öpücüğü karşısında şaşkına dönen Ateş, bunu Aslı’nın görmesiyle büyük bir şok yaşar. Kendisini affettirebilmek için her şeyi yapmaya göze alan Ateş’e, Kelebek ve Ferdi akıl verir. Aslı’nın, Ateş’e güvenebilmesi için tek şartın evlenmeleri olduğunu savunurlar. Bu fikir karşısında kararsız kalan Ateş, yüzüğünü alır ve Aslı’ya büyük bir sürpriz hazırlar. Ateş’in teklifine, Aslı ne yanıt verecek?

Maya’nın Bodrum’a gelmesinden sonra Faryalı ile problemler yaşayan Yıldız, bu ilişkide nasıl hareket edeceğini bilemez. Bora’nın annesi ile olan ilişkisine tek dahil ettiği kişi olan Yıldız, öğrendiği sırlarla yaşamak zorunda kalır. Faryalı, aralarını düzeltebilmek için bir adım atsa da ikili arasındaki duvarlar kolay yıkılmayacaktır.

Gözde’nin tehditlerine boyun eğmek istemeyen Lal, yeni bir karar vermek zorundadır. Bora’ya olan sevgisini bastırabilmek için Ateş’i kullanmaya niyetlense de bu yaptığının yanlış olduğunu düşünür. Evren’in planlarına alet olmak istemeyen Lal, yeni bir iş birliği hazırlığındadır.

Gözde ile Evren’in amacı ne? Bora, annesini saklamayı başarabilecek mi? Kelebek ile Su’nun ilişkisini bekleyen büyük tehlike ne? Aslı, Ateş’in evlenme teklifine ne yanıt verecek?

Bodrum Masalı Son Bölümde neler oldu?

Tüm bu soruların cevabı 60 dk. ekrana gelecek Bodrum Masalı yeni bölümünde! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümleriyle Pazar 20.00’de!

Bodrum Masalı 32. Bölüm Fargamanı Yayınlandı!

 

BODRUM MASALI VİDEOLARI