X
X

Bodrum Masalı son bölüm yayında!

30.04.2017 Pazar 11:16 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:33)

30 Nisan Pazar 2017'de yayınlanan Bodrum Masalı 33. Bölümde Ateş, Bora’nın elinde tuttuğu babası Evren’i kurtarmak için plan yapıyor; Kelebek de bu plana ortak oluyor! Ateş ile Kelebek, başarılı olabildiler mi? Yıldız ile Faryalı ise, Maya’nın terk ettiği yemekten sonra eski günleri dönebilmek istiyorlar!

Bora’nın, Bodrum’a geldikten sonra herkesin hayatına müdahale etmesi devam eder. Kız kardeşi Gözde ile Evren’in evliliğine karşı çıkar. Gözde, üzerine geçirilecek mallar karşılığında bulduğu bahaneyle bu evlilikten vazgeçer. Evren, Gözde’nin bu kararı karşısında büyük şaşkınlık yaşar. Evren’i, Gözde’den uzaklaştırmayı başaran Bora’nın asıl amacı ona bir ders vermektir. Bora’nın adamları, Evren’i kaçırırlar. Babasından haber alamayan Ateş ise onu aramaya başlar. Bora’nın adamları tarafından kaçırıldığını anlayan Ateş ile Kelebek yeniden sahalara dönerler. Üstelik ilk defa yalnızlardır.

Yıldız ile Maya’yı aynı yemekte bir araya getiren Faryalı’nın planı işe yaramamıştır. Bunu çok fazla bulan Maya masayı terk eder. Yıldız da eski günlerini aramaktadır. Faryalı, Yıldız’a karşı duygularını dile getirmekten çekinmez. Yıllardır beklediği Yıldız’I kaybetmeye niyeti yoktur. Maya’nın, sadece kızı Aslı’nın annesi olduğu için görüştüğünü söyleyen Faryalı, Yıldız’ın kalbini yeniden kazanmaya çalışır.

Maya’ya karşı duygularını her fırsatta dile getiren Bora, Faryalı’nın etrafında olmasından rahatsızdır. Maya ile iş yapan Bora, onun da Faryalı’ya karşı boş olmadığını düşünür. Bora, Maya’yı kaybetmek istemez ve aşk için savaşmaya hazırdır.

Maya, Bora’nın aşkına karşılık verdi mi? Aslı, hayalini kurduğu ailesini bulduktan sonra her zaman birlikte olabilecekleri bir ortama sahip olabildi mi? Ateş ile Kelebek’in planı işe yaradı mı? Evren, kapatıldığı yerden kurtulmayı başarabildi mi?

Bodrum Masalı 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ateş, babası Evren'i kurtarmak için Faryalı'dan yardım istiyor! Faryalı, arasında büyük sorun olan Evren'i kurtarmak için yardım edecek mi? Evren, Bora'nın elinden kurtulabilecek mi?

Tüm bu soruların cevabı 60 dk. ekrana gelecek Bodrum Masalı yeni bölümünde! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümleriyle Pazar 20.00’de!

BODRUM MASALI VİDEOLARI