X
X

Bodrum Masalı son bölümde Ateş ile Lal’i birlikte gören Aslı, yeni bir karar alıyor! 31. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

02.04.2017 Pazar 13:48 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:33)

2 Nisan Pazar 2017'de yayınlanan Bodrum Masalı 30. Bölümde; Ateş hakkında güven sorunu yaşayan Aslı’ya, annesi Maya’dan destek geliyor!

Lal’den ilk geldiği günden beri hoşlanmayan Aslı, onu Ateş ile birlikte görünce büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Ateş’in güvenini boşa çıkardığını düşünen Aslı’nın yardımına annesi Maya yetişir. Maya, Ateş’in böyle bir şey yapacağına inanmaz ve Aslı’yı da bu konuda telkin etmeye çalışır.

Ateş, Lal’in ani hareketi sonrası düştüğü zor durumdan kurtulmaya çalışır. Aslı’nın kalbini yeniden kazanmak için Kelebek ve Ferdi’ye akıl danışan Ateş, hiç beklemediği bir cevap alır. Arkadaşlarından gelen öneri, yüzük alması yönündedir. Evlilik için erken olduğunu düşünen Ateş, ne yapacağını bilemez.

Bora’ya karşı duygularına ket vuramayan Lal, kafasını dağıtmak için Ateş’i öpmüştür. Bora, bu durumu öğrenmesiyle büyük bir şok yaşar. Bu haber Bodrum’da herkesi büyük bir şaşkınlığa iterken, Ateş ile Aslı’nın ilişkisinin seyri merak konusu olur.

Tüm bunların yanında Aslı, bu olanları Lal’in yanına bırakmama taraftarıdır. Su ile plan yapmaya hazırlanan Aslı’nın amacı ne? Ateş ile Lal’in yeniden yüzleşmesi nasıl sonuçlandı? Yıldız, Faryalı’yı affet mi? Gözde’nin herkesten sakladığı sırrı ortaya mı çıktı?

Bodrum Masalı Son Bölümde neler oldu?

Bodrum Masalı 31. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

Faryalı, Yıldız ile geçmişte vermesi gerektiği birliktelik kararında geç kalmaktan dolayı rahatsızdır. Yıldız ise, gelceğe bakmaktadır! Ateş, Aslı ile yollarını temelli birleştirecek olan kararı vermiştir. Son söz Aslı'dadır artık!

Tüm bu soruların cevabı artık 60 dk. ekrana gelecek Bodrum Masalı yeni bölümünde! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümleriyle Pazar 20.00’de!

BODRUM MASALI VİDEOLARI

Component Name: Contest - Error:503 Backend fetch failed

Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 44615586


Varnish cache server