X
X

Bodrum Masalı son bölümde büyük yüzleşme! 25. Bölüm Fragmanı yayınlanacak mı?

19.02.2017 Pazar 17:21 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:33)

19 Şubat Pazar 2017'de yayınlanan Bodrum Masalı 24. Bölümde; Ateş, Bora’nın sırlarını çözebilmek için karşısına dikilmeye hazırlanıyor. Kelebek’e güveni boşa çıkan Ateş, bu sefer tek başına hareket ediyor. Bora’nın herkesten sakladığı geçmişteki sırları ortaya çıkacak mı?

Ateş, her şeyi öğrenebilmek için Bora’nın karşısına dikiliyor. Faryalı ile Bora’nın arasında geçenleri öğrenmek isteyen Ateş, aile ilişkilerine de müdahale etmesinden rahatsızlık duyuyor. Faryalı’ya büyük güven besleyen Ateş, beklediği desteği ondan alamıyor. Tek başına mücadele etmesi gerektiğini düşünen Faryalı, Yıldız’ın yardım çağrısına destek olamıyor.
Bora ile Evren’in ilişkilerinin temeli de büyük bir merak konusudur. Gözde, gerçeği öğrenmek için ağabeyi Bora ile yüzleşiyor. Herkesin kaderini çizdiğini savunan Bora’nın büyük sırrı ne? Bora, neyin peşinde olduğunu açıklayacak mı?

Ailesini arayan Aslı, Uzay’ın yardımıyla yeni bir hamle yapıyor. İpuçlarını takip eden Uzay ve Aslı, yeni bilgiler öğrenebilecekler mi? Aslı, annesinin kim olduğunu bulabilecek mi? Aslı, öğrendiği şok haber karşısında ne tepki verecek?

Bora’nın gizemi ise getirdiği kutuyla çözülüyor. Kutuda saklanan şey ne? Bu bilgi, Yıldız ve çocuklarını nasıl etkileyecek?

BODRUM MASALI VİDEOLARI