X
X

Bodrum Masalı son bölümde Faryalı, gerçeklerin peşine düşüyor! 27. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

05.03.2017 Pazar 21:07 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:33)

5 Mart Pazar 2017'de yayınlanan Bodrum Masalı 26. Bölümde; Faryalı’nın, Aslı ile yüzleşmesi gizli gerçekleri ortaya çıkarıyor! Faryalı, gerçekleri öğrenmek için Maya’ya ulaşmaya çalışırken, Bora bu duruma da el atıyor!

Ailesini bulmaya yaklaşan Aslı, öğrendiklerini Faryalı ile paylaşır. Faryalı’dan beklediği desteği göremeyen Aslı’nın kafası iyice karışır. Aslı derin düşüncelere dalarken, Faryalı gerçekleri öğrenmek için Süha’nın kapısını çalar. Faryalı işin aslını öğrenmek isterken, haberler Bora’nın da kulağına gider. Faryalı’yı Bodrum’dan göndermek isteyen Bora, Maya’ya ulaşmaya çalışır.

Süha’dan yardım isteyen Faryalı, gitmeye karar verir. Süha ise Maya’nın ablası Yanna’nın izini bulur ve her şeyi öğrenmek için Faryalı ile karşı karşıya getirir. Yıldız ile Faryalı’nın ilişkilerini açıklamalarıyla Su ve Ateş büyük destek verir. Faryalı’nın bu düşünceli hali Kelebek ile Ateş’in gözünden kaçmaz. Ateş gizlice takip ettiği Faryalı’nın sırrını öğrenebilecek mi? Aslı ile Faryalı’nın büyük yüzleşmesi nasıl sonlanacak? Faryalı, Aslı’nın bilmediklerini itiraf edebilecek mi?

İşte Bodrum Masalı'nın merakla beklenen 27. Bölüm Fargmanı yayınlandı! Aslı, gerçek babasının Faryalı olduğunu öğreniyor!

 

Bodrum Masalı yeni bölümüyle Pazar 20.00'de Kanal D'de!

BODRUM MASALI VİDEOLARI