X
X

Bodrum Masalı son bölümde sürpriz hesaplaşma! 24. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

12.02.2017 Pazar 16:18 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:33)

12 Şubat Pazar 2017'de yayınlanan Bodrum Masalı 23. Bölümde; Gözde’nin üvey kardeşi Bora’nın Bodrum’a gelişi ortalığı karıştırmaya devam ediyor! Evren ile Gözde’nin bir araya gelmesi için uğraşan Bora, Faryalı’yı da Bodrum’dan göndermek istiyor! Faryalı ile Yıldız’ın eski günlerindeki aşklarına geri dönmesi, Evren ve Bora’yı nasıl etkileyecek? Faryalı ile Bora’nın karşı karşıya gelmesi, Yıldız ve çocuklarını neye zorlayacak?

Gözde’nin bebeğinin babasız büyümemesi için Bodrum’a gelen Bora, Evren’i Cahit’in otellerinin başına geçirerek bir arada tutmaya çalışır. Evren ise bunun sonucunda Faryalı’nın da kendi huzurları için Bodrum’dan gitmesi şartını koyar. Evren’in isteğini gerçekleştirmek için Faryalı’yı Bodrum’dan göndermeye çalışan Bora, büyük bir engelle karşılaşır. Yıldız’a yıllardır aşık olan Faryalı, sonunda karşılığını alır ve eski günlerine dönerler. Yıldız’I yıllar sonra kazanan Faryalı’nın kaybetmeye niyeti yoktur.

Bodrum Masalı son bölüm özeti

Aslı ise gerçek ailesinin peşine düşer. Su ile gittikleri balıkçı kulübesinde annesine dair ipuçlarını öğrenen Aslı, ailesini bulmaya bir adım daha yaklaşır. Faryalı’nın yardımını isteyen Aslı, ailesini bulabilecek mi? Annesini bulmasına yardım eden Uzay, desteğini sürdürecek mi?

Sevgililer Günü, başta Kelebek tarafından büyük bir heyecanla  karşılanır. Kelebek’in sevgilisi olduğunu öğrenen Ateş, sevgilisinin kız kardeşi Su olduğunu öğrenebilecek mi? Kelebek ile Su’nun hazırladığı büyük sürpriz nasıl karşılanacak?

BODRUM MASALI VİDEOLARI