X
X

Bodrum Masalı son bölümde sürpriz yakınlaşma! 23. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

06.02.2017 Pazartesi 00:14 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:33)

5 Şubat Pazar 2017'de yayınlanan Bodrum Masalı 22. Bölümde Bora’nın Bodrum’a gelmesiyle ortalık karışıyor! Özel asistanı Lal ile birlikte gelen Bora herkesin hayatını etkiliyor! Gözde’nin üvey kardeşi olan Bora, Evren’i sahibi olduğu otelin başına geçirirken Ergüven Ailesi’nin peşini bırakmıyor! Yıldız, Su ve Ateş’in yaşadığı eve el koyulmasını sağlayan Bora’nın hedefinde kim var?

Bodrum Masalı son bölümde, evlerine el koyulan Yıldız ve çocukları Faryalı’nın işlettiği otele yerleşirler. Yıldız ile eski günlerine dönmek isteyen Evren, Gözde’nin Bodrum’a gelen ağabeyi Bora’nın etkisiyle yeni bir yola girmek durumunda kalır. Bora, Evren’i eski günlerindeki gibi bir otelin başına geçirirken, kardeşi ile evlenmesi şartını koymaktan geri kalmaz.

Bodrum Masalı son bölüm özeti

Bora’nın gelişi başta Evren olmak üzere tüm Ergüven Ailesi’ni etkiler. Yaşadıkları evden çıkarılan Yıldız ve çocukları Yıldız Otel’e yerleşirler. Bora, Evren’i eski günlerine döndürürken kardeşi Gözde ile evlenmesini zorunlu kılar. Bu durumu Evren kabul etse de Faryalı’dan Bodrum’u terketmek istemesi olumsuz karşılık alır. Faryalı, bu durumu kabul etmezken Yıldız ile eski defterleri tekrar açarlar.

Bodrum Masalı son bölümün ardından 23. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? 

Büyük şok etkisi yaratan Bodrum Masalı 23. Bölüm Fragmanı için TIKLAYIN! 

BODRUM MASALI VİDEOLARI