Diziler

Ayperi ve Kaan nikahlandı!

Ver Elini Aşk 5. Bölümde; Emin Ağa'nın eve imam getirmesi ile başlayan olaylar, Mesut'un müdahil olması ile Ayperi ve Kaan'ın Allah katında evlenmesiyle sonuçlandı!

Emin Ağa torunu Kaan'ı, can dostu Asım dedenin torunu Ayperi ile evlendirmekte kararlı olduğunu eve imam getirerek gösterir! Ayperi ve Kaan ise, işin ciddiyetini gördükten sonra evlilikten kurtulma planları yapmaya başlarlar... İmamın şahit olmadan nikahın kıyılamayacağını söylemesi onlara biraz nefes aldırır. Emin Ağ'nın şahit bulma çabaları zaman alınca imamın camiiye gitmesi ile sonuçlanır. Nikah bir sonraki güne sarkar. Ayperi ve Kaan kara kara düşünürken Mesut'un aklına sahte bir imam nikahı düzenlemek gelir. Hemen planı devreye sokarlar..

Mesut, kahvedeki arkadaşının gösterdiği kişinin yerine gerçek imam ile anlaşmasından sonra olaylar karışır. Ertesi gün nikah başlar ve sahte diye gelen gerçek imam merasime başlar. Ayperi ve Kaan, Mesut'un ayarladığı bir organizasyon olarak düşündükleri için imamın tüm sorularına içtenlikle cevap verirler. Mesut, gerçek imam olduğunu öğrendikten sonra canhıraş halde girdiği evde nikahı iptal ettirmeyi başaramaz; çünkü, yetişememiştir ve Ayperi ile Kaan artık karı-kocadır... 


İlgili Haberler

Ayperi, evliliğe evet dedi!

Sonunda aşk galip geldi!

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Final Fotoğrafları

Ver Elini Aşk 11. Bölümden İlk Kareler - FİNAL