Diziler

Hıçkırık 28. Bölüm

7 Şubat 2018 Çarşamba günü yayınlanan Hıçkırık dizisinin 28. yeni bölümünde Kenan aklanıyor; fakat, Nalan ile aralarını açan bir durum oluyor!

Aslı, Kenan'ın arabasına küpenin yerleştirilmesini şans eseri fotoğraf makinesi ile kaydetmiştir. Bu kayıt Kenan'ın ahpisten kurtulacağı için çok önemlidir. Aslı bu kayıtı Nalan'a gösterir. Kenan ile olan telefon konuşmalarını duyduktan sonra şeytani bir plan yapar. Kaydı savcılığa göndermesi için Nalan'a, Kenan'dan uzak durmasını şart koyar. Nalan sevdiği adamın hapisten kurtulması için bu şartı kabul eder.

Kenan mahkemede aklanır ve Nalan'ın kendisinden uzak durmasına anlam veremez. Ne yaptıysa sebebini öğrenemez. Onun için önemli bir görev daha vardır. Bu suçu ortaya atanı çıkarmak. Bu yüzden kaydı incelemeye başalar ve maskeli kişi bir ayrıntıyı atlamıştır. Kenan bu ayrıntı sayesinde nasıl hareket edeceğine karar verir. İstediği ipucu elindedir.

Hayat, Osman tarafından kaçırılır ve kadın satan bir şebekeye para karşılında verir. Olayı gören Hatice, Gonca'ya anlatır. Gonca, Vesime'ye. Vesime kara kara Hayat'ı nasıl kurtaracağını düşünür. Engin konak çalışanı Cemile'den öğrenir ve hemen harekete geçer. Kenan'ın da olaya dahil olması ile olay çözüme ulaşır..


İlgili Haberler

Kenan'dan son dakika golü!

Hıçkırık 50. Bölüm Fragmanı - FİNAL

Hıçkırık 50. Bölüm Fotoğrafları - FİNAL

Kenan'ın intikam planı ne?