Diziler

Hıçkırık 36. Bölüm

19 Şubat 2018 Pazartesi günü yayınlanan Hıçkırık dizisinin 36. yeni bölümünde Kenan, Azmi tarafından engellenen söz merasiminden dolayı çok mutlu olur!

Azmi, Kutsi'nin zorlaması ile Nalan ve İlhami'nin söz merasimi iptal eder. Kutsi, geçmişteki sırrı açıklama resti ile ona böyle bir karar aldırır. Bu duruma en çok Kenan sevinir. İlhami, planının geri tepmesini görmekten dolayı çok öfkelenir. Nalan ise, buruk bir sevinç içindedir. 

Gonca, Engin ve Irmak'a ait fazla samimi olan paylaşılan videoyu ablası Hayat'a izletir. Hayat, izledikleri karşısında çok sinirlenir. Eski bir video da olsa görüntülerden dolayı kendisini kötü hisseder. Irmak ise, Engin'in kendisi ile ilgili aldığı şirket kararı yüzünden öfkelidir. Bu öfkesini ise, Hayat'ın çalıştığı kafeye giderek çıkarır. Hayat'ı çalıştığı yede zor bir duruma sokar. Engin de bu olaylara şahit olur.

Azmi, söz merasimi için gelen Vesime'nin gidişini engeller ve konakta kalması için onu ikna eder. Bu durum en çok Nalan'ın hoşuna gider. Vesime'yi anne gibi gördüğünden dolayı dertleşeceği birisinin olması onun için çok önemlidir.


İlgili Haberler

Kenan'dan son dakika golü!

Hıçkırık 50. Bölüm Fragmanı - FİNAL

Hıçkırık 50. Bölüm Fotoğrafları - FİNAL

Kenan'ın intikam planı ne?