Diziler

Hıçkırık 41. Bölüm

26 Şubat 2018 Pazartesi günü yayınlanan Hıçkırık dizisinin 41. yeni bölümünde Nalan ve Kenan, konağı terk edip yeni mutlu hayatlarına başlıyorlar!

Nalan, Kenan'ı sevdiğini açıkladığında konaktaki herkes şok olur. Azmi, kızının bu çıkışına sert karşılık verse de Nalan onu dinlemez ve Kenan ile birlikte konağı terk eder. Aşıklarımız bu kararlarından dolayı çok mutludurlar. İlhami, Nalan'ın bu cesaretli itirafını duyduğunda mos mor olur. Öfkesi daha da artar. Kenan, Nalan'ı annesi ile yaşadıkları eski eve götürür. Nalan, zenginlikten bu yoksunluk dolu eve girmekten dolayı umursamazdır; çünkü, yanında ölümüne sevdiği adam vardır. Eve yerleşme bittiği zaman sıra Kenan'ın, Nalan'a tekrar evlenme teklif etmesine kalır. Annesinin yüzüğü ile teklifini yapınca Nalan mutluluktan uçuyordur.

Azmi, Nalan'ın kendisini hiçe sayıp gitmesinden sonra yemeden, içmeden kesilir. Önüne geçemediği aşka yenilmekten dolayı da kızgındır.

Hayat, Perihan'ın ikiyüzlülüğünü gördükten sonra Engin'e -ne kadar aşık olsa da- görüşemeyeceklerini söyler. Engin, Hayat'a hak verse de onu bu kararından vaz geçirebilmek için elinden geleni yapar.


İlgili Haberler

Kenan'dan son dakika golü!

Hıçkırık 50. Bölüm Fragmanı - FİNAL

Hıçkırık 50. Bölüm Fotoğrafları - FİNAL

Kenan'ın intikam planı ne?