Diziler

Hıçkırık 7. Bölüm

9 Ocak 2018 Salı günü yayınlanan Hıçkırık dizisinin 7. yeni bölümünde Perihan, Nalan ve Kenan'ın arasındaki yakınlığı fark ediyor!

Kenan, İlhami'nin gerçek yüzünü gördükten sonra Nalan'ı ondan uzak tutmak için elinden geleni yapar. Kenan'a, Aslı yüzünden öfkeli olan Nalan ise, inat yapar ve İlhami ile görüşmeye devam eder. Kenan ondan uzak durmasını ister. Nalan nedenini sorduğunda öğrendiklerini anlatamaz. İkilinin arasında büyük bir tartışma geçer. Tartışma sonrasında yakınlaşan Nalan ve Kenan'ı, Perihan balkondan görür.

Engin, tefecilere olan borcunu ödeyemez ve alıkonulur. Engin tefecilerden biraz daha zaman ister; fakat, bu istek ona dayak olarak geri döner. Annesi Perihan da bu yüzden mücevherlerini bozdurmak zorunda kalır.

Zengin yaşam özlemi Gonca'nın başına belalar açmaya devam eder. Engin ile buluşmak için tekrar otel restoranına giden Gonca,  Engin'i bekler. Engin o sırada tefecilerle uğraştığından mekana gelmez. Gonca cebinde para olamadan içip, yemiştir. Hesap vakti geldiğinde ne yapacağını kara kara düşünmeye başlar.


İlgili Haberler

Kenan'dan son dakika golü!

Hıçkırık 50. Bölüm Fragmanı - FİNAL

Hıçkırık 50. Bölüm Fotoğrafları - FİNAL

Kenan'ın intikam planı ne?